10 stvari, ki so moškim najbolj všeč na ženski (2. del)

V prejšnjem delu članka smo povedali lastnosti žensk, ki moške najbolj privlačijo. V tem članku bomo s temi lastnostmi nadaljevali.

5.  Ženstvenost

Ženstvenost se povezuje z zunanjim izgledom in obnašanjem. Moškim so všeč ženske, ki se jim ob menjavi pnevmatike ni težko umazati, ki so športnice in čistilke. Po drugi strani pa moški želijo ženske, ki imajo tisto ženstvenost, seksi naravo. Všeč jim je, če se ženska uredi zanj. To ne pomeni, da mora izgledati kot Barbika, ampak da ženska potegne na plan seksi boginjo, ki je v njej.
Mnogo žensk je mnenja, da seksi izgled pomeni, da vas moški smatrajo kot neinteligentne. A temu dandanes ni več tako, lahko izgledate seksi in imate vseeno možgane.

6.  Ženska, ki ima svoj glas

Poznate tisti primer,  ko v restavraciji moški vpraša žensko, kaj želi jesti, pa mu ona odgovori: “kar bi ti jedel, to bom tudi jaz.”Ali pa drug primer “Jedla bom samo solato”. Če je ženska sramežljiva po naravi, je to ena stvar, da pa ne pove, kaj bi jedla, zato da se moškemu ne zameri, pa je druga stvar. Moški vas je vprašal, kaj boste jedli, ker je želel VAŠE mnenje. Všeč so jim ženske, ki znajo izraziti SVOJE mnenje. To smo omenili že pri samozavesti. Moški “padajo” na ženske, ki znajo povedati, kaj jim je všeč in česa ne marajo. Sivih mišk, ki jim samo ugajajo, se moški zelo hitro naveličajo. Če bo ženska konstantno samo pritrjevala, se bo bolj kot partnersko razmerje razvilo oče-hči razmerje, nihče pa noče tega. Ženske, uporabite svoj glas!!!

7 .   Samozadostnost

Moški imajo radi vlogo zaščitnika, to jim je naravno. To vlogo so namreč imeli že odkar smo živeli v jamah in lovili mamute. Moški je vedno poskrbel za svojo žensko in jo zaščitil. Tako se je, in se še danes, počuti potrebnega, pomembnega in cenjenega. Ampak obstaja pa tudi meja, ki jo ženske pogosto prekoračijo in se na moškega kar “obesijo” in postanejo odvisnje od njega. Ob takem početju, se bo moški začel odmikati, ker ga bo vaše vedenje dušilo. Moškim je pomembno, da zna ženska poskrbeti zase, da lahko živi kot odrasel, neodvisen človek, da jim pokaže, da jih ne potrebuje. Tako bo moški lahko lovil žensko, to jim je “v krvi”.

8.   Vonj

Vonj je še ena izmed bolj pomembnih lastnosti ženske. Vonj namreč veliko pove o ženski. Pove, kako se počuti, kaj ji je všeč, kakšna oseba je. Govorimo o dveh vonjih, vonj ki ga ima ženska in parfum, ki ga nosi ženska. Ne zakrivajte vašega lastnega vonja preveč s parfumom. To moškim ni všeč, radi imajo telesne vonjave. To seveda ne pomeni, da se tuširajte enkrat tedensko. Parfum si nanesite na vrat in zapestja v majhni količini.

9.    Motivacija

Kaj je lahko bolj seksi, kot pa ženska, ki ve, kaj si v življenju želi? Moškim so všeč orientirane, samozavestne ženske, ki hočejo izkoristiti svoj potencial. Te ženske so zelo seksi, saj imajo veliko samospoštovanja. Motivacija se povezuje s samozavestjo in samozadostnostjo.
Ženska, ki v seksi poslovni obleki odhaja zjutraj od doma, je nekaj nabolj erotičnega za moškega in prepričani smo, da mu bo misel na vas ostala v glavi, dokler se ne vrnete domov. Zato kar pogumno, če vidite, da se je odprlo delovno mesto za delo, ki bi ga z veseljem opravljali.