Kdaj poseči po tableti za erekcijo?

Kdaj poseči po tableti za boljšo erekcijo?

Se soočate z neprijetno težavo, ki se imenuje erektilna disfunkcija? Gre za problem, s katerim se sooča že skoraj vsak drugi moški po 40. letu starosti in pomembno vpliva na kvaliteto življenja. Ne gre za življenje ogrožajočo situacijo, vendarle pa negativno vpliva na samo počutje.

Ko se pojavijo težave z erekcijo, moškega navadno zgrabita strah in panika, obenem pa je v tem primeru prizadeta tudi njegova partnerka, ki si seveda želi normalnega spolnega življenja. Kako se boriti proti slabi erekciji in kako povrniti svojo moškost?

Spremembe v življenju

Na kvaliteto erekcije vpliva več dejavnikov, kot bi si jih sprva zamislili. V prvi vrsti je seveda potrebno izključiti morebitne bolezni, ki bi lahko bile krive za to, je pa k sreči razlog večinoma drugje. Eden teh razlogov so slabe življenjske navade. Kajenje in pitje alkohola namreč bistveno poslabšata moč erekcije.

Nezdrave navade

Kajenje je ena od slabih življenjskih navad, ki vplivajo na zmožnost doseganja erekcije.

Že samo zmanjšanje pokajenih cigaret in popitega alkohola ali kar popolna ukinitev lahko hitro pokaže rezultate. Prav tako pa je treba gledati na prehranjevalne navade, kjer nezdrava in preveč mastna hrana ne delata usluge srcu in ožilju, kar pa je ključen del same erekcije.

Kako nastane erekcija?

Da bi bolje razumeli sam nastanek erekcije, lahko nekoliko posplošeno povemo, da mora biti zanjo izpolnjenih nekaj pogojev. Prvi je seveda spolna vzburjenost. Če se kljub temu ne zgodi nič, pa lahko pomislimo na težave srca in ožilja, čeprav je velikokrat krivec za nastalo situacijo tudi stres.

Pri zdravem človeku se med vzburjenjem sprožijo ustrezni procesi v telesu, ki poskrbijo, da srce prečrpa kri v vitalne dele moškega spolovila, kjer se nahaja gobasto tkivo. Prej na pol odprte vene se sedaj v popolnosti odpro in poskrbijo za erekcijo. Če je srce in ožilje seveda zdravo in v formi.

Pomagamo si lahko s tableto za boljšo erekcijo

Če erekcija kljub erotičnemu trenutku izostane, je čas za ustrezno tabletko, ki pri tem pomaga, in sicer na način, da pospeši proces polnjenja gobastega tkiva s krvjo. Na voljo so posebne tablete oziroma prehranska dopolnila v ta namen, med najbolj znanimi tabletami pa je vsekakor Viagra.

A to nam lahko predpiše zgolj zdravnik, saj gre za registrirano zdravilo. Torej za doseganje erekcije moški potrebuje vzburjenje, zdravo srce in ožilje ter zdrave življenjske navade. To je nekako recept za boljšo erekcijo, ki pa je lahko problematična tudi zaradi genetskih napak in še kakšne druge reči.

Ostanite v formi

Moški, ki je v zadovoljivi telesni kondiciji in ga pretirano ne obremenjuje stres, navadno nima težav z erekcijo. Kljub temu pa so tu tudi leta, ki naredijo svoje. Telesno kondicijo lahko vzdržujemo v telovadnici ali s katero od rekreacij, pri katerih poženemo srce v višje obrate.

V primeru, da bi se odločili za nakup tablet za boljšo erekcijo, pa bodite previdni pri tem, kje jih kupujete. Naj gre za preverjene prodajalce in široko preizkušene izdelke, ki jih uporabljajte zgolj po navodilih proizvajalca. In pozor, tovrstnih tablet naj se ne poslužujejo osebe, ki imajo težave s srcem ali ožiljem oziroma naj se o tem prej posvetujejo z zdravnikom.