10 stvari, ki so moškim najbolj všeč na ženski (1. del)

Ko je ženski moški všeč, bo naredila vse, da jo opazi. Seveda je vsak moški drugačen in ima svoje želje in potrebe, vendar pa so določene stvari skupne vsem moškim. Če mislite, da je vse v videzu, se motite. Seveda je videz, fizični izgled pomemben, vendar pa so na ženski še pomembnejše stvari. To so majhne karakteristike, ki šarmirajo vsakega moškega. Mi smo za vas pripravili 10 najbolj pomembnih stvari, ki jih moški iščejo pri ženski.

  1. Ženska, ki se smeji

Če pogledate Instagram in druga socialna omrežja, so ta polna punc, ki pozirajo s tistimi ogromnimi umetnimi ustnicami in tistim račjim nasmehom ter punc, ki so fotografirane v kakšnih čudnih pozah. Ja, izgledajo dobro, vendar pa moški za svojo žensko ne iščejo tega. Všeč so jim punce z iskrivimi očmi in iskrenim nasmeškom. To daje moškemu vedeti, da je ženska pozitivna oseba in to obožujejo. Nihče noče neke “tečne”, zahtevne ženske. Energija je izredno pomembna. To seveda ne pomeni, da se morate venomer smejati kot idiot. Govorimo o tistem naravnem nasmešku, ki ni prisiljen.
Kateri od moških bo želel na zmenek z žensko, ki je vsa resna in ki se ne odziva na nobeno šalo? Še hujše so ženske, ki heca sploh ne razumejo in vam vaše šale zamerijo. Moškim so všeč sproščene ženske, saj jim to pove, da so lahko tudi oni sproščeni. To jim je zelo pomembno. To spet ne pomeni, da morate vsako stvar vzeti kot hec. Neka zdrava, normalna mera vsega, je tukaj pravilo.

  1. Inteligenca

Lepota bo sicer prva stvar, ki bo pritegnila moške, ampak če je v vašem rokavu samo ta as, boste kmalu odpadle. Pri starosti 60 let namreč moški ne bo več z vami, ker ste lepe, ostal bo zaradi drugih, bolj pomembnih stvari. Če se ne boste zmogle pogovarjati o čem drugem, kot pa kašne stvari so vam všeč, kje kupujete cunjice in kakšno novo kolekcijo ima določena znamka, boste moškemu izredno hitro postali nezanimivi. Avša pravimo temu. Ni vam treba biti Einstein in poznati kvantne fizike ali pa mikrobiologije, govorimo o neki splošno razlgledanosti. Moške privlačijo ženske, s katero se lahko pogovarjajo o različnih temah, všeč so jim ženske, ki jih določena stvar zanima. Verjemite, na koncu ga bo bolj privlačilo to, da vas zanima opazovanje mravelj pod mikroskopom kot pa to, da ste seznanjeni z Armanijevo novo kolekcijo.
Moških tudi ne zanimajo ženske, ki na povedano samo prikimavajo z glavo in se z vsako stvarjo strinjajo. To jim je nezanimivo. Moški potrebujejo izziv, žensko, ki jim bo nasprotovala v debati, ki bo imela o stvareh svoje mnenje in ga bo tudi povedala.

  1. Naravna lepota

Makeup je super in lahko poudari naravno lepoto. Ampak, ne moremo dosti poudariti, makeup je nekaj, kar moškim NI pomembno. Radi imajo, da se dobro počutite v svoji koži tudi zjutraj, z razmršenimi lasmi in brez makeupa. Če nosite makeup na vsakodnevni ravni in vas je moški s tem navajen, je to ok, vendar pa se ne smete zanašati na to, da vas bo imel moški rad samo če boste naličene. Kaj če boste šli na dopust in boste pozabili toaletno torbico z vsemi ličili? Tudi brez makeupa se boste morale počutiti lepe in privlačne, predvsem pa zadovoljne same s seboj.
Če se malce poglobimo, moškim so najbolj všeč ženske z minimalnim makeupom, brez težkega senčenja oči in temnih ustnic, vsaj na dnevni ravni. Všeč pa jim je tudi, če se zna ženska za zmenek ali zabavo urediti in biti seksi. To pomeni, da jim je kdaj všeč tudi, če imate zadimljene oči in rdeče ustnice.

  1. Iskrenost

Moški iščejo partnerko, s katero bodo lahko delili vse, še najglobje skrivnosti. Želijo žensko, s katero bodo lahko popolnoma iskreni. Ne govorimo, da morate deliti VSE podrobnosti z njim, ne zanima jih, kako močno menstruacijo imate ali katero znamko vložkov uporabljate. Ne zanimajo jih vaša glivična vnetja. Moški pa cenijo žensko, ki jim bo znala povedati, kako se počutijo in kaj mislijo o določeni zadevi. Problem je, da so ženske prepričane, da bodo moški brali njihove misli in naredili, kot si želijo one. Tako slej kot prej pride do konfliktov. Trden odnos pride z iskrenostjo in pogovorom.

  1. Samozavest

Samozavest je ena izmed najbolj pomembnih kvalitet na ženski. Lahko nosite obleko iz vrečke za smeti, če jo nosite samozavestno, vam bo pristajala in izgledale boste fenomenalno. Vaše obnašanje mora biti vedno takšno, da vam krona ne pade iz glave, tako mora biti dvignjena. Moški obožujejo ženske, ki se v svoji koži počutijo dobro in so zadovoljne same s seboj. Nihče ni popoln, ampak če se sprejmete, boste pritegnili pozornost moških. Če pa boste dali moškemu vedeti, da niste zadovoljni sami s seboj pa tudi on ne bo zadovoljen z vami.